Partners van onze scheidsrechters

ING is sinds het seizoen 2010-2011 de hoofdsponsor van de scheidsrechters. Patrick is de technische partner van onze scheidsrechters.

Het logo van ING is te zien op de mouwen van de scheidsrechters, assistent-scheidsrechters en vierde officials. En dit zowel tijdens de competitiewedstrijden in alle nationale afdelingen als tijdens de bekerwedstrijden voor de Cofidis Cup. De kledij wordt ook tijdens vriendschappelijke wedstrijden, trainingen en stages gedragen.

ING Site

ING over de sponsoring

"Met deze sponsoring wenst ING België zijn naam te linken aan de meest populaire sport in België zowel op nationaal als op lokaal vlak zonder daarbij neutraliteit te verliezen. De waarden die de scheidsrechters nastreven: Fair Play, billijkheid en rechtvaardigheid stemmen perfect overeen met de waarden van ING."

 

Patrick Site

Technische partner: Patrick

Vanaf 1 juli 2009 is Patrick, behorend tot de firma Cortina, de leverancier van de uitrustingen van de scheidsrechters en assistenten in de nationale afdelingen. De scheidsrechtersschoenen zijn door Patrick met de hulp van Frank De Bleeckere ontworpen.

De scheidsrechters die niet in de nationale reeksen actief zijn, worden niet vergeten: Patrick biedt hen een fikse korting van 25 % om zich uit te rusten in het merk.