Football Kick-Off

Football Kick-Off

Football Kick-Off

De Football Kick-Off is het grootste nationale G-voetbalevenement van België en wordt georganiseerd door de KBVB, Pro League, Voetbal Vlaanderen & ACFF. Dit jaar zal de FKO doorgaan op de terreinen van KSK Maldegem. Naast een voetbaltornooi zal er ook randanimatie worden voorzien zodat jong en oud zich 100% kan amuseren!

Wat is G-voetbal? G-voetbal is voetbal voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Tijdens de Football Kick-off organiseren we een groot tornooi voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zal er ook een kidstornooi doorgaan voor kinderen met CP (=hersenverlamming). Iedereen is van harte welkom om te supporteren voor alle deelnemers en te genieten van de magnifieke sfeer!

Wat dit evenement uniek maakt, is de aanwezigheid van professionele trainers uit de eerste en tweede voetbalklasse die tijdens het tornooi de G-teams coachen. Bovendien worden de wedstrijden in goede banen geleid door scheidsrechters uit de hoogste afdeling. De Football Kick-Off bezorgt de deelnemers zo een onvergetelijke dag en verkleint de afstand tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal.

AFSPRAAK OP ZONDAG 9 SEPTEMBER 2018
 Gastclub: KSK Maldegem

OPGELET: teams die nu nog inschrijven komen op de reservelijst terecht.

Like ons op Facebook!

Laatste nieuws

rss

Negende editie Football Kick-Off een groot succes!

10-09-2018
Lees verder

950 G-voetballers op de Football Kick-Off

29-08-2018
Lees verder

Rode Duivels zoeken nieuwe sociale partner!

20-07-2018
Lees verder

KBVB zkt. vrijwilligers Football Kick-Off 2018!

17-07-2018
Lees verder

Deelname Belgian Homeless Devils aan straatvoetbaltornooi in Braga

09-07-2018
Lees verder

Menu

Wie? Vorige edities Contact