Belgian Red Devils & Pleegzorg

Na het EK 2016 gingen de Belgian Red Devils op zoek naar een goed doel waar ze zich als team voor konden inzetten. Verschillende organisaties stelden zich kandidaat en uiteindelijk kozen de Belgian Red Devils voor Pleegzorg Vlaanderen & Famille D’accueil als hun goede doel tijdens de WK-kwalificatiecampagne.

Twee jaar lang zullen zij de handen in elkaar slaan om de werking van Pleegzorg Vlaanderen & Famille d’Accueil beter bekend te maken bij het grote publiek, pleegkinderen te verrassen met leuke activiteiten en pleegouders te bedanken omdat zij hun gezin openstellen voor kinderen die opgroeien in minder goede omstandigheden. 

Pleegzorg Vlaanderen

Pleegzorg Vlaanderen zorgt ervoor dat kinderen die voor korte of lange tijd niet bij hun mama of papa kunnen wonen, een tijdje in een ander gezin terecht kunnen. Een pleeggezin zorgt voor het kind, wanneer dat voor de ouders even niet lukt. In Vlaanderen wonen op dit moment 5.238 kinderen of jongeren bij bijna 4.000 pleeggezinnen. Meer info: http://www.pleegzorgvlaanderen.be/